ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

31 Μαΐου 2013

Νέος Κύκλος Προγραμμάτων από το E-Learning του ΕΚΠΑ

Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ Αποστάσεως (μέσω Διαδικτύου) Εκπαίδευσης, διαθέτει το νέο κύκλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (31A) με μειωμένα δίδακτρα και ειδικές τιμές για άνεργους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ και οικονομικά ασθενείς.ι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 150 προγραμμάτων διάρκειας 3 έως 9 μηνών που κατηγοριοποιούνται σε 23 εκπαιδευτικές κατευθύνσεις και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης ή Επιμόρφωσης.
Για τον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή θα έχουν τις κάτωθι πρόσθετες παροχές:
A. Δωρεάν παρακολούθηση ενός επιπλέον Προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τα ακόλουθα:
1. Εκμάθηση Microsoft Office Excel και Access
2. Ανάπτυξη Βασικών Εργασιακών Ικανοτήτων (Key Skills)
3. Σχεδιασμός Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων
4. Η Έξοδος και η Ανάλυση των Οικονομικών Εξελίξεων
Η επιτυχής ολοκλήρωση των παραπάνω προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση ενός επιπλέον Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Β. Δωρεάν υπηρεσίες εξατομικευμένης πληροφόρησης, διαχείρισης σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.edujob.gr

Γ. Δωρεάν υπηρεσίες εξατομικευμένης πληροφόρησης σχετικά με οικονομικά θέματα και δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία μέσω του Ιστοτόπου www.indeepanalysis.gr
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων 7/6/2013 – Έναρξη Μαθημάτων 10/6/2013
Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: http://elearn.elke.uoa.gr όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : elearn-secretariat@elke.uoa.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου