20 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη Δημάρχου Λαγκαδά & Διευθυντή Εκπαίδευσης στο σχολείο μας.

 Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά επισκέφθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κατά τη διάρκεια του σχολικού γεύματος, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Γεωργίου. 
Όπως ενημερώθηκαν από το Διευθυντή του σχολείου κ. Πάρη Παπαδόπουλο, η σίτιση των μαθητών συνεχίζεται ομαλά, με τους γονείς και τους μαθητές να έχουν υποδεχθεί θετικά το πρόγραμμα. “Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, το Δημοτικό Σχολείο εκπληρώνει τον ευρύτερο κοινωνικό του ρόλο. Αφενός στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια στην παρούσα περίοδο της κρίσης, αφετέρου συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση των μαθητών. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα θετικό μέτρο”, όπως εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος. 
Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του Ιανουαρίου δωρεάν ζεστά σχολικά γεύματα λαμβάνουν 2.392 μαθητές 18 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας. Ο Δήμος Λαγκαδά, αν και δε συμπεριλαμβανόταν στην πρώτη φάση του προγράμματος σίτισης, εντάχθηκε έπειτα από παρέμβαση του Δήμαρχου με επιστολή που απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό.
“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τη διαδικασία, η οποία εξελίσσεται ικανοποιητικά”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πασχάλης Ιωαννίδης. “Τα όποια λειτουργικά προβλήματα παρουσιάζονται, φροντίζουμε σε συνεργασία με τον Δήμο και τη Διεύθυνση του Σχολείου να επιλύονται άμεσα. Αυτό το διάστημα προχωρούμε από κοινού σε ενέργειες για τη δημιουργία χώρου τραπεζαρίας στο σχολείο, με σκοπό την καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος”.